Lisansüstü programları bahar dönemi başvuru sonuçları açıklandı.
Kayıt tarihleri: 05-09 Şubat 2024 | 17.00
duyuru tarihi: 01 Şubat 2024

2023-2024 eğitim-öğretim yılı bahar dönemi için lisansüstü programlarına kabul edilen uluslararası öğrenci başvuruları açıklanmıştır.

> Başvurusu kabul edilen adayların listesine ulaşmak için tıklayınız.
Kayıt esnasında başvuruda sunulan evrakların asılları (orijinalleri) getirilmelidir. Başvurularında yabancı dilde diploma ve transkript sunan adayların kayıt esnasında bu belgelerin noter onaylı Türkçe çevirilerini getirmeleri gerekmektedir. Kayıtta 4 adet vesikalık fotoğraf istenmektedir.

Lisansüstü programları bahar dönemi başvuruları başladı.
Son başvuru tarihi: 5 Ocak 2024
duyuru tarihi: 11 Aralık 2023

2023-2024 bahar dönemi lisansüstü programlara uluslararası öğrenci başvuruları alınmaya başlamıştır.

ÖNEMLİ! İKAMET İHLALLERİ HAKKINDA
duyuru tarihi: 06 Aralık 2023

Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı ile Göç İdaresi Başkanlığı arasında imzalanan işbirliği protokolüne istinaden 29.11.2023’ten önce kayıt yaptıran ve öğrencilikleri devam etmesine rağmen ikamet ihlalinden dolayı eğitim süreci kesintiye uğramış uluslararası öğrencilerin 31.01.2024 tarihine kadar vize veya ikamet iznine başvuru yapabileceklerdir. Başvuru yapacak öğrencilerimizin ülkemize yasal olarak giriş yapmış olması, talep ettikleri ikamet izni süresini kapsayan sağlık sigortalarının bulunması gerekmektedir.

Türkiye Bursları – Başarı Bursu başvuruları başladı!
Son başvuru tarihi: 17 Kasım 2023
duyuru tarihi: 16 Ekim 2023

Üniversitelerimizde kendi imkanlarıyla eğitimlerine devam eden uluslararası öğrencilerden akademik olarak başarılı olanları desteklemek amacıyla Yurtdışı Türkler ve Akraba Topluluklar Başkanlığı tarafından yürütülen "Başarı Burs Programı" başvuruları başladı. Başvuru tarihleri: 16 Ekim – 17 Kasım 2023
Detaylı bilgi ve başvuru için tıklayınız.

Lisansüstü programları güz dönemi başvuru sonuçları açıklandı.
Kayıt tarihleri: 11-22 Eylül 2023 | 17.00
duyuru tarihi: 08 Ağustos 2023

2023-2024 eğitim-öğretim yılı güz dönemi için lisansüstü programlarına kabul edilen uluslararası öğrenci başvuruları açıklanmıştır.

> Başvurusu kabul edilen adayların listesine ulaşmak için tıklayınız.

Lisansüstü programları güz dönemi başvuruları başladı.
Son başvuru tarihi: 12 Temmuz 2023
duyuru tarihi: 01 Haziran 2023

2023-2024 güz dönemi lisansüstü programlara uluslararası öğrenci başvuruları alınmaya başlamıştır.

> Başvuru formu için tıklayınız.

Lisansüstü programları bahar dönemi başvuruları başladı.
Son başvuru tarihi: 6 Ocak 2023
duyuru tarihi: 16 Aralık 2022

2022-2023 bahar dönemi lisansüstü programlara uluslararası öğrenci başvuruları alınmaya başlamıştır.

> Başvuru formu için tıklayınız.
Bölüm özel şartları için lütfen ilgili enstitünün internet sitesini inceleyiniz.
> Fen Bilimleri Enstitüsü için tıklayınız.
> Sosyal Bilimler Enstitüsü için tıklayınız.
> Sağlık Bilimleri Enstitüsü için tıklayınız.

Lisansüstü programları güz dönemi başvuru sonuçları açıklandı.
Son kayıt tarihi: 14 Ekim 2022 | 17.00
duyuru tarihi: 06 Eylül 2022

2022-2023 eğitim-öğretim yılı güz dönemi için lisansüstü programlarına kabul edilen uluslararası öğrenci başvuruları açıklanmıştır.

> Başvurusu kabul edilen adayların listesine ulaşmak için tıklayınız.

Lisansüstü programları güz dönemi başvuruları başladı.
Son başvuru tarihi: 31 Temmuz 2022
duyuru tarihi: 29 Haziran 2022

2022-2023 güz dönemi lisansüstü programlara uluslararası öğrenci başvuruları alınmaya başlamıştır.

> Başvuru formu için tıklayınız.

Lisansüstü programları bahar dönemi başvuru sonuçları açıklandı.
Son kayıt tarihi: 18 Mart 2021 | 17.00
duyuru tarihi: 18 Şubat 2022

2021-2022 eğitim-öğretim yılı bahar dönemi için lisansüstü programlarına kabul edilen uluslararası öğrenci başvuruları açıklanmıştır.