Uluslararası Öğrenci Merkezi hakkında

Asya'dan Avrupa'ya, Afrika'dan Amerika'ya yüzlerce ülkeden, binlerce Çukurovalı!

İlk olarak 2011'de 'Uluslararası Öğrenci Ofisi' (ISO) olarak kurulan 'Ç.Ü. Uluslararası Öğrenci Koordinasyon Uygulama Ve Araştırma Merkezi'nin temel amacı, Çukurova'da eğitim alan uluslararası öğrencilerin başarılı ve sorunsuz bir öğrenim dönemi geçirmeleri için gerekli altyapıyı hazırlamaktır. Merkez bu amacı gerçekleştirmek için; kayıt döneminden mezuniyete kadar uluslararası öğrencilere rehberlik hizmeti vermektedir.

Uluslararası öğrenci merkezi aynı zamanda Çukurova Üniversitesi adına konusunda uzman ekibi ile uluslararası tanıtım faaliyetlerinde de bulunmaktadır. Bugün Dünya'nın dört bir yanındaki yüzlerce ülkeden gelerek Çukurova Üniversitesi'ne kayıt olan binlerce uluslararası öğrenci, yükseköğrenimlerini Uluslararası Öğrenci Merkezi'nin koordinasyonunda sürdürmektedir.

Merkez Ekibimiz

Çukurova Üniversitesi Uluslararası Öğrenci Merkezi ekibi

Koray Tuan

Doç. Dr. Koray Tuan

Merkez Müdürü

Çukurova Üniversitesinin uluslararası eğitim ve öğretim programlarının geliştirilmesi ile ilgili idari faaliyetlerde bulunmakta ve merkezimizi yönetmektedir.

Selma Toker Kutay

Doç. Dr. Selma Toker Kutay

Müdür Yardımcısı

Uluslararası yükseköğretim kurumları ile merkezimiz arasında koordinasyon faaliyetlerinde bulunarak yönetim yardımcılığını yürütmektedir.

Canan Kuzgun

Öğr. Gör. Canan Kuzgun

Koordinasyon

Merkez müdürlüğümüzün idari ve uluslararası öğrenci işleri ile kurum içi koordinasyonunu yürütmektedir.

Bahadır Çapar

Yük. Müh. Bahadır Çapar

Tasarım, Tanıtım ve Oryantasyon

Çukurova Üniversitesinin uluslararası alanda tanıtımı için gerekli tüm görsel ve basılı materyalleri tasarlayarak, merkez müdürlüğümüzün internet sitesini yönetmektedir.

Ahmet Güngör

Öğrenci İşleri

Merkezimizin uluslararası öğrenci işlerini ve idari işlerini yerine getirmektedir.

Özgür Özel

Öğrenci İşleri

Ceren Çeliközü

Sekretarya

Merkez müdürlüğümüzün sekretaryasını ve idari işlerini yürütmektedir.