Uluslararası Öğrenci Merkezi Etkinlikleri

Asya'dan Avrupa'ya, Afrika'dan Amerika'ya yüzlerce ülkeden, binlerce Çukurovalı!

İlk olarak 2011'de 'Uluslararası Öğrenci Ofisi' (ISO) olarak kurulan 'Ç.Ü. Uluslararası Öğrenci Koordinasyon Uygulama Ve Araştırma Merkezi'nin temel amacı, Çukurova'da eğitim alan uluslararası öğrencilerin başarılı ve sorunsuz bir öğrenim dönemi geçirmeleri için gerekli altyapıyı hazırlamaktır. Merkez bu amacı gerçekleştirmek için; kayıt döneminden mezuniyete kadar uluslararası öğrencilere rehberlik hizmeti vermektedir.

Uluslararası öğrenci merkezi aynı zamanda Çukurova Üniversitesi adına konusunda uzman ekibi ile uluslararası tanıtım faaliyetlerinde de bulunmaktadır. Bugün Dünya'nın dört bir yanındaki yüzlerce ülkeden gelerek Çukurova Üniversitesi'ne kayıt olan binlerce uluslararası öğrenci, yükseköğrenimlerini Uluslararası Öğrenci Merkezi'nin koordinasyonunda sürdürmektedir.

Çeşitli uluslararası etkinliklerimizden