07 Kasım 2023

ÇÜ’de Uluslararası ve TÖMER Öğrencileri İçin Oryantasyon Düzenlendi

Çukurova Üniversitesi (ÇÜ) Uluslararası Öğrenci Merkezi ile Türkçe Öğretimi Uygulama ve Araştırma Merkezi (TÖMER) 2023-2024 Eğitim Öğretim döneminde Çukurova Üniversitesinde eğitim görecek öğrenciler için oryantasyon programı düzenlendi.

Akif Kansu Toplantı Salonu’nda düzenlenen programa Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Neslihan Boyan, Uluslararası Öğrenci Merkezi Müdürü Doç. Dr. Koray Tuan, TÖMER Müdürü Öğr. Gör. Dr. Serhat Koçak, danışman akademisyenler ve öğrenciler katıldı. Prof. Dr. Neslihan Boyan'ın yaptığı açılış konuşmasının ardından uluslararası öğrencilere yönelik sunumların ve soru-cevap bölümünün yer aldığı oryantasyon toplantısı, üniversitemiz kayıkhanesinde verilen öğle yemeği ile sona erdi.

Tüm etkinlikleri gör