10 Temmuz 2023

Uluslararası öğrenci kayıtları

Çukurova Üniversitesi’nde uluslararası öğrencilerin kayıt heyecanı vardı. Çeşitli ülkelerden eğitim için Türkiye’ye gelip, girdikleri sınavlarda başarı göstererek Çukurova Üniversitesi’ni tercih eden uluslararası öğrenciler 10 ve 11 Temmuz tarihlerinde üniversitemize ilk kaydını yaptırırken. Ek yerleştirme işlemleri yine Ağustos ayı içersinde tamamlanacak.

Çukurova Üniversitesi Uluslararası Öğrenci Merkezi tarafından koordine edilen uluslararası kayıtlar, pandemiyle mücadele koşulları doğrultusunda Dış İlişkiler binasındaki Merkez müdürlüğünde gerçekleştirildi. Pek az üniversitenin 3 kıtada gerçekleştirebildiği türden başarılı bir uluslararası öğrenci seçme sınavının ardından Çukurova Üniversitesi’ne 200 civarında yeni uluslararası öğrencinin kayıt yaptırması bekleniyor.

Tüm etkinlikleri gör